SAMSUNG
The Frame

Δημιούργησε τη δική σου
τηλεόραση

Τhe Frame

Απόλαυσε τη The Frame ως 4K QLED TV ή ως μια οθόνη παρουσίασης των αγαπημένων σου έργων τέχνης. Ο εκλεπτυσμένος σχεδιασμός της την καθιστά ένα κομψό οπτικό αριστούργημα. Σου προσφέρει επιλογές με διαφορετικά στυλ, χρώματα, έργα τέχνης και αξεσουάρ για να εξατομικεύσεις και να ενισχύσεις πλήρως τους χώρους και τις καθημερινές σου εμπειρίες. Ανακάλυψε πώς η The Frame σου δίνει διάφορους τρόπους για να εξατομικεύσεις την εμπειρία της τηλεόρασής σου.

Σύγχρονος Σχεδιασμός Πλαισίου

Ο σχεδιασμός εσωτερικών χώρων έχει να κάνει με την προσοχή στη λεπτομέρεια, ακόμη και στις πιο μικρές, και αυτός είναι ο λόγος που θα αγαπήσεις τη δημιουργία εσωτερικών χώρων με μίνιμαλ διάθεση εμπνευσμένη από το λεπτό και κομψό σχεδιασμό της The Frame που ταιριάζει τέλεια οπουδήποτε την τοποθετήσεις. Έχει την εμφάνιση, την αίσθηση και την επιλογή τοποθέτησης ενός πραγματικού πίνακα.

Το λεπτό προφίλ της The Frame επισημαίνεται με το λογότυπο της Samsung στο πλάι της τηλεόρασης.

Modern

Τα προσαρμόσιμα πλαίσια της The Frame κουμπώνουν μαγνητικά στη θέση τους. Τώρα, μπορείς να αλλάξεις μεταξύ των διαφορετικών στυλ στη στιγμή.

* Προσαρμόσιμο πλαίσιο που πωλείται ξεχωριστά.
* Η διαθεσιμότητα των στυλ πλαισίων και των χρωμάτων μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το μέγεθος της τηλεόρασης. Ανάτρεξε στη σελίδα στοιχείων προϊόντος του κάθε μοντέλου για λεπτομέρειες.

Q-Symphony

Ο εαυτός περιβάλλεταις με ήχο από την τηλεόραση και το soundbar ενορχηστρωμένα με αρμονία. Το Q-Symphony επιτρέπει στα ηχεία της τηλεόρασης και του soundbar να λειτουργούν ταυτόχρονα για ένα καλύτερο surround αποτέλεσμα, στο οποίο συμμετέχουν και τα ηχεία της τηλεόρασης.

Αντανακλά το στυλ σας, ενσωματώνεται στον χώρο σας

Μια The Frame με επιτοίχια τοποθέτηση είναι στερεωμένη δίπλα σε άλλα κάδρα και δείχνει ένα έργο τέχνης!
Πολύ λεπτή και με δυνατότητες προσαρμογής, η The Frame σoυ προσφέρει τρόπους για να σχεδιάσεις τους εσωτερικούς χώρους σου με μια εμφάνιση και αίσθηση γεμάτη δημιουργία, μοντέρνα διάθεση και μοναδικό στυλ όπως το δικό σου.

Slim Fit Wall-Mount

Ο χώρος μεταξύ της The Frame TV και του τοίχου ελαχιστοποιείται. Χρησιμοποίησε την επιτοίχια βάση Slim Fit Wall-mount και δες τη The Frame να αναδεικνύεται, σε αρμονικό συνδυασμό με το περιβάλλον. Είναι εύκολο να εγκατασταθεί, κάτι που σημαίνει ότι καθένας μπορεί να επιτύχει μία κομψή, μίνιμαλ εμφάνιση.

Από την πλάγια όψη της The Frame TV που κρέμεται σε έναν λευκό τοίχο, οι βραχίονες του Slim Fit Wall Mount φαίνεται να κρατούν την τηλεόραση.

One Connect Box

Χρησιμοποίησε το One Invisible Connection με το One Connect Box για να μην χρειάζεται να συσσωρεύεις τις εξωτερικές συσκευές σου γύρω από την τηλεόραση. Σου δίνει την επιλογή να τοποθετήσεις τις εξωτερικές συσκευές σου σε απόσταση έως και 5 μέτρων από την τηλεόρασή σου, αφήνοντας ελεύθερο το πεδίο για τη διακόσμησή σου.

One Invisible Connection

Τηλεόραση και soundbar ενορχηστρωμένα με αρμονία

O εαυτός σας περιβάλλεται με ήχο από την τηλεόραση και το soundbar ενορχηστρωμένα με αρμονία. Το Q-Symphony επιτρέπει στα ηχεία της τηλεόρασης και του soundbar να λειτουργούν ταυτόχρονα για ένα καλύτερο surround αποτέλεσμα, στο οποίο συμμετέχουν και τα ηχεία της τηλεόρασης.

* Το Q-Symphony είναι διαθέσιμο μόνο με συμβατά soundbar. Έλεγξε για συμβατότητα Q-Symphony στις προδιαγραφές προϊόντος soundbar.

Η The Frame δημιουργεί δισεκατομμύρια λεπτομερείς αποχρώσεις

100% Όγκος Χρώματος με το Quantum Dot

Η τεχνολογία Quantum Dot προσφέρει μια φαντασμαγορική εικόνα, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να βλέπεις εντυπωσιακό χρώμα, απόχρωση και τόνο σε όσα παρακολουθείς συμπεριλαμβανομένων των έργων τέχνης σου.

* toco(2018), από Wolf Ademeit
* Ο όγκος χρώματος 100% μετράται σε Λειτουργία Ταινίας και ο χώρος οθόνης DCI-P3, με πιστοποίηση από τη VDE.

Η The Frame προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις ήχου ανάλογα με τις συνθήκες εσωτερικού χώρου

SpaceFit Sound

Τώρα μπορείς να απολαύσεις εκπληκτικό ήχο ανεξάρτητα από το πού και πώς τοποθετείς την τηλεόρασή σου.

Η τεχνολογία ήχου SpaceFit αναλύει το περιβάλλον δωματίου και στη συνέχεια βαθμονομεί αυτόματα τον ήχο της The Frame στις κατάλληλες ρυθμίσεις.