SAMSUNG QLED TVS

Τηλεόραση που τα κάνει όλα

Τρεις απλές λέξεις: Εντυπωσιακή εμπειρία θέασης. 
Αυτό μόνο χρειαζόμαστε για να συνοψίσουμε τη φιλοσοφία μας πίσω από την QLED TV. Χωρίς άλλους περισπασμούς. Kαθαρή ψυχαγωγία για τα μάτια σας.

Η τηλεόραση που αγαπάτε χωρίς κανένα εμπόδιο

Οι μέρες που όλοι συνωστίζονταν για να παρακολουθήσουν τηλεόραση σε μια μικρή και σκοτεινή οθόνη που περιβαλλόταν από ακατάστατα καλώδια, ανήκουν στο παρελθόν. Η Samsung κατάφερε να εξελίξει τις τηλεοράσεις της για να προσφέρει άνετη θέαση ακόμη και από μεγάλη απόσταση με τηλεοράσεις μεγάλων ιντσών και ένα δισεκατομμύριο χρώματα σαν να βλέπετε σκηνές βγαλμένες από τη πραγματικότητα. Επίσης, μπορείτε πλέον να διαχειρίζεστε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές σας πιο εύκολα με ένα τηλεχειριστήριο και να αλληλεπιδράτε με την τηλεόραση μόνο με τη φωνή σας. Με όλα αυτά τα επιτεύγματα, οι νέες QLED TVs του 2018 θα εναρμονιστούν με το εσωτερικό του σπιτιού σας χάρη στις συνεχείς προσπάθειες της Samsung να εξελίσσει το design. Η Samsung, κατατάσσεται ως η η No1 παγκόσμια μάρκα τηλεόρασης για 12 συνεχή χρόνια.

Η λύση μας: διαλέξτε μόνο την καλύτερη
Τι κάνει μια τηλεόραση τέλεια; Όλα εκείνα τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά που θέλουν οι καταναλωτές, σε συνδυασμό με τις πιο προηγμένες τεχνολογίες εικόνας. Η απάντησή μας είναι οι νέες QLED TVs. Οι νέες Samsung QLED TVs του 2018 θα σας προσφέρουν εκπληκτικές εμπειρίες στην καθημερινότητα σας, με καλύτερη ποιότητα εικόνας**, έξυπνες λειτουργίες και όμορφο σχεδιασμό, που θα είστε περήφανοι που τις επιλέξατε.

Ένα δισεκατομμύριο αποχρώσεις χρώματος

Q Color

Ξεκινήσαμε από την απλή διαδικασία μετατροπής του φωτός σε χρώμα και την κάναμε κάτι πραγματικά ξεχωριστό με την πρωτοποριακή τεχνολογία Quantum Dot. Προσθέτοντας ισχυρό και ακριβές φως, δημιουργήσαμε ένα δισεκατομμύριο χρώματα με 100% όγκο χρώματος

Κάθε στιγμή, σε οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού

Q Contrast

Θυμηθείτε όλες εκείνες τις φορές που δε μπορούσατε να δείτε σωστά την οθόνη, είτε λόγω έντονου φυσικού φωτισμού είτε γιατί το φως δεν ήταν αρκετό. Οι νέες QLED ξεπερνούν αυτές τις δυσκολίες, προσφέροντας βαθύτερα & πιο σκούρα επίπεδα μαύρου* αναδεικνύοντας κάθε λεπτομέρεια σε κάθε συνθήκη φωτισμού.

Δείτε πέρα από τις σκιές

Q HDR 2000/1500/1000

Μερικές φορές απλά δεν μπορείτε να δείτε τι δείχνει η οθόνη της τηλεόρασής σας. Ειδικά όταν πρόκειται για μια σκοτεινή σκηνή με επιμέρους σκιές. Η τεχνολογία Q HDR αποτελεί έναν συνδυασμό της τεχνογνωσίας μας και της τεχνολογίας HDR10+, η οποία σας προσφέρει μια ευρύτερη γκάμα φωτεινότητας και αντιθέσεων που ζωντανεύουν όλες τις αποχρώσεις της εικόνας.

Δείτε την εικόνα, όχι την τηλεόραση

Η φιλοσοφία του σχεδιασμού μας είναι να κρύβουμε τους περισπασμούς για να βλέπετε μόνο τις εικόνες. Γι ‘αυτό απαλλαχτήκαμε από τα πράγματα που συνήθως μας αποσπούν την προσοχή, όπως τα ακατάστατα καλώδια ή ακόμη και τη μαύρη οθόνη. Απολαύστε την ελευθερία του χώρου και την ελευθερία της απρόσκοπτης απόλαυσης.

Απαλλαγείτε πια από τη μαύρη οθόνη

Ambient Mode

Με το νέο Ambient Mode, μπορείτε να αναβαθμίσετε το σαλόνι σας με διακοσμητικό περιεχόμενο, χρήσιμες πληροφορίες και τις δικές σας φωτογραφίες. Η τηλεόρασή σας δε θα ξεχωρίζει στον τοίχο καθώς συνδυάζεται τέλεια με τη διακόσμησή σας. Τέλος μπορεί να αναπαράγει ακόμη και μια ελαφριά μουσική υπόκρουση.

Μόνο ένα χειριστήριο είναι αρκετό

One Remote Control

Ένα μοναδικό και κομψό τηλεχειριστήριο για τον έλεγχο όλων των συνδεδεμένων συσκευών. Σταματήστε να ψάχνετε για το σωστό χειριστήριο και περάστε χρόνο παρακολουθώντας περισσότερα, κάνοντας λιγότερα.

SmartThings, ατελείωτες δυνατότητες

SmartThings

Η εφαρμογή SmartThings συνδέει εύκολα τις έξυπνες συσκευές σας, οικιακές και μη, από το ψυγείο σας μέχρι το κινητό σας, επιτρέποντας την εύκολη αλληλεπίδραση τους και τον πλήρη έλεγχο του σπιτιού σας. Ζήστε τα οφέλη της πραγματικά συνδεδεμένης ζωής.